Hei kaikille.

Tänne kaikki voivat kirjoitella mielipiteitään, ehdotuksiaan, kommentteja jne. Nummikosken, Nummijärven ja Koivumäen kylien asioista.
Toivottavasti asiatyyli säilyy, ettei tarvitse poistaa asiattomia viestejä.

Terveisin Taisto Tammela

Kirjoita vieraskirjaan

‹‹  ‹   1 2 3 4 5 6 7 8 9  ›  ››
Yhteensä 84 riviä

Nimi: ,
Viesti: Adessi ja Atdessi siinä on murre tullut mukaan taipuu paremmin pohojalaaseen suuhun. Kiitos huomautuksesta.
Terveisin Taisto
  16.08.2015 09:59:09
Nimi: Kara,
Viesti: Mikä on atdessi? Korjatkaa ihmeessä tuo.
  14.08.2015 23:45:44
Nimi: Leila Hovi, Hollolan Kukkila
Viesti: Etsin sanaa "kuupanoida" ja voi mitä löysinkään! Olen syntyisin Isojoelta, en siis kovinkaan kaukaa ja juuri siksi Kyläkirjanne tuntuu erityisen ihanalta.
Kiitos kaikille osallisille työstänne ja toivoisin monien siihen törmäävän.
  12.08.2015 19:59:11
Nimi: jälkipolvi,
Viesti: Nummijärvi on kaunis kylä! Kiitos teille jotka pidätte siitä hyvän huolen, melkeinpä tässä oikein herkistyy. :)
  25.07.2015 22:36:56
Nimi: Tirhee,
Viesti: Taitaa se kesä tulla lopultakin. Ainakin niin on lupailtu.Luonto on kyllä runsaimmillaan.
  02.07.2015 11:27:11
Nimi: Tirhee,
Viesti: Kyllä on nyt siistiä kun on nuo hakkuujätteet siivottu pois. Repolaisen rantaa sais kans siistiä, pajuja pois, näkyys järviki paremmin.
  11.06.2015 11:15:47
Nimi: Tirhee,
Viesti: Kylymää vain on tämä sää. Sais ilimat lämmetä. Kuitenkin viheriääsyys on lisääntyny. Suomen suvi on niin lyhyt jotta olis mukavaa kun olis heti kesän tuntua. Onnittelut
kaikille valmistuville.
  26.05.2015 10:59:18
Nimi: Taisto Tammela,
Viesti:
Poistin joitakin vanhempia juttuja. Kirjoitelkaa uusia
Terveisin Taisto
  20.05.2015 21:46:07
Nimi: Tirhee,
Viesti: Kyllä on mukavaa että leiriskällä uudet tuulet puhaltavat.Me tarvitaan tänne Nummiskalle toimiva leiriskä.
  12.04.2015 14:56:08
Nimi: Janne Leppänen, Kauhajoki
Viesti: No niin valotetaas hieman nyt leirintäalueen tilannetta ja sen tulevaisuutta sekä ryhmää joka sen ympärillä toimii.

Kauhajoen kaupunki oli myimässä leirintäaluetta ja yhdistyksemme oli halukas sitä ostamaan että leirintäalue kaupungissamme säilyy. Kaupungin kanssa käydyissä keskusteluissa tulimme yhdessä siihen päätökseen että solmimme vuokrasopimuksen alueesta. Nyt siis aluetta hallinnoi Nummiska Tiimi ry joka koostuu pääosin jäsenistöltään vaunulaisista jotka alueella on ollut useita useita vuosia ja kökällä (viimeisen 6 vuoden ajan eli Heidin ollessa yrittäjänä) pitänyt paikat edes siinä kunnossa kun ne nyt ovat koska kaupungilta saadut rahat alueeseen on olleet lähes mitättömät kunnostuksien osalta. Lisäksi jäsenistöön kuuluu mökkiläisiä, muta kaupunkilaisia sekä henkilöitä jotka haluaa toimintaa olla tukemassa. Nyt olemme kaupungin kanssa yhteisesti alkaneet toteuttaa hankerahan hakemista alueelle sen kunnostamiseen ja uudistamiseen. Pyrokratia kuitenkin vie aikansa ja sisältää erinäisiä säädöksiä muunmoassa sen että ennenkuin hanke hakemus on tietyssä vaiheessa ei kohteille saa tehdä mitään koska ne siinä tapauksessa putoaa hankkeesta. Eli jos ja toivottavasti kun hanke rahaa saadaan alkaa alueella vaiheittain mittavat kunnostus ja uudistus toimet. Ensimmäien vaiheen kunnostus kohteisiin kuuluu keittokatos, saunat, päärakennus ja tanssi sekä esiintymis lavan ympäristö. Lisäksi baariin on tulossa lisä palveluna entiseen verrattuna elintarvike kioski toimintaa. Uudistuksia on muutoinkin jo tehty paljon joista osa näkyy selvästi ja osa selkenee ajan kuluessa. Tapahtuma tarjontaa on runsaasti ja näin ollen "normaalin" matkailun lisäksi alueesta työstetään kaupunkiimme merkittävä tapahtumien järjestäjä paikka ja mikäli hyvin menee on tapahtumia ympäri vuoden. Nämä edellä mainitut tynnyrit on alueellaa telttailu alueella paloviranomaisen käskystä mutta nekin tullaan päivittämään siisteimmiksi. Toivonkin näiden hankkeiden osalta että ymmärrätte arvon asiakkaat että oma aikansa menee kun asiat on tehtynä koska teemme nämä asiat suurelta osin "kökällä" ja meillä kaikilla on päivätyömme. Vastaan mielelläni kysymyksiin ja toivon mukavaa yhteistä kesää niin lomailun ja tapahtumien kesken sekä tietenkin palvelun tuottajana elintarvike kioskina eritoten alueen asiakkaille.

Ystävällisin terveisin:
Nummiska Tiimin psta
Janne Leppänen
RY:n PJ

PS. Kiitän tähän astisesta yhteistyöstä useita hienoja ihmisiä Kauhajoen kaupungista, Llky:stä, Kaupunkilaisia, NUMMIJÄRVISIÄ ja tietenkin omaa porukkaamme eli TIIMILÄISIÄ!
Kiitos teille ja yhdessä innolla eteenpäin kehittäen leirintäalueesta mieluisaa vapaa-ajan viettopaikkaa
  26.03.2015 22:22:40


‹‹  ‹   1 2 3 4 5 6 7 8 9  ›  ››
Yhteensä 84 riviä