Hei kaikille.

Tänne kaikki voivat kirjoitella mielipiteitään, ehdotuksiaan, kommentteja jne. Nummikosken, Nummijärven ja Koivumäen kylien asioista.
Toivottavasti asiatyyli säilyy, ettei tarvitse poistaa asiattomia viestejä.

Terveisin Taisto Tammela

Kirjoita vieraskirjaan

‹‹  ‹   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ›  ››
Yhteensä 96 riviä

Nimi: Tirhee,
Viesti: Kyllä on mukavaa että leiriskällä uudet tuulet puhaltavat.Me tarvitaan tänne Nummiskalle toimiva leiriskä.
  12.04.2015 14:56:08
Nimi: Janne Leppänen, Kauhajoki
Viesti: No niin valotetaas hieman nyt leirintäalueen tilannetta ja sen tulevaisuutta sekä ryhmää joka sen ympärillä toimii.

Kauhajoen kaupunki oli myimässä leirintäaluetta ja yhdistyksemme oli halukas sitä ostamaan että leirintäalue kaupungissamme säilyy. Kaupungin kanssa käydyissä keskusteluissa tulimme yhdessä siihen päätökseen että solmimme vuokrasopimuksen alueesta. Nyt siis aluetta hallinnoi Nummiska Tiimi ry joka koostuu pääosin jäsenistöltään vaunulaisista jotka alueella on ollut useita useita vuosia ja kökällä (viimeisen 6 vuoden ajan eli Heidin ollessa yrittäjänä) pitänyt paikat edes siinä kunnossa kun ne nyt ovat koska kaupungilta saadut rahat alueeseen on olleet lähes mitättömät kunnostuksien osalta. Lisäksi jäsenistöön kuuluu mökkiläisiä, muta kaupunkilaisia sekä henkilöitä jotka haluaa toimintaa olla tukemassa. Nyt olemme kaupungin kanssa yhteisesti alkaneet toteuttaa hankerahan hakemista alueelle sen kunnostamiseen ja uudistamiseen. Pyrokratia kuitenkin vie aikansa ja sisältää erinäisiä säädöksiä muunmoassa sen että ennenkuin hanke hakemus on tietyssä vaiheessa ei kohteille saa tehdä mitään koska ne siinä tapauksessa putoaa hankkeesta. Eli jos ja toivottavasti kun hanke rahaa saadaan alkaa alueella vaiheittain mittavat kunnostus ja uudistus toimet. Ensimmäien vaiheen kunnostus kohteisiin kuuluu keittokatos, saunat, päärakennus ja tanssi sekä esiintymis lavan ympäristö. Lisäksi baariin on tulossa lisä palveluna entiseen verrattuna elintarvike kioski toimintaa. Uudistuksia on muutoinkin jo tehty paljon joista osa näkyy selvästi ja osa selkenee ajan kuluessa. Tapahtuma tarjontaa on runsaasti ja näin ollen "normaalin" matkailun lisäksi alueesta työstetään kaupunkiimme merkittävä tapahtumien järjestäjä paikka ja mikäli hyvin menee on tapahtumia ympäri vuoden. Nämä edellä mainitut tynnyrit on alueellaa telttailu alueella paloviranomaisen käskystä mutta nekin tullaan päivittämään siisteimmiksi. Toivonkin näiden hankkeiden osalta että ymmärrätte arvon asiakkaat että oma aikansa menee kun asiat on tehtynä koska teemme nämä asiat suurelta osin "kökällä" ja meillä kaikilla on päivätyömme. Vastaan mielelläni kysymyksiin ja toivon mukavaa yhteistä kesää niin lomailun ja tapahtumien kesken sekä tietenkin palvelun tuottajana elintarvike kioskina eritoten alueen asiakkaille.

Ystävällisin terveisin:
Nummiska Tiimin psta
Janne Leppänen
RY:n PJ

PS. Kiitän tähän astisesta yhteistyöstä useita hienoja ihmisiä Kauhajoen kaupungista, Llky:stä, Kaupunkilaisia, NUMMIJÄRVISIÄ ja tietenkin omaa porukkaamme eli TIIMILÄISIÄ!
Kiitos teille ja yhdessä innolla eteenpäin kehittäen leirintäalueesta mieluisaa vapaa-ajan viettopaikkaa
  26.03.2015 22:22:40
Nimi: Timo, Tampere
Viesti: Joo kyllä leirintäalue on ollut ruokottomassa kunnossa ainakin ympäristö kun kaikenmoisia ruostuneita tynnyreitä ym. solaa on markki väärällänsä.
Keittokoija on kun vanhan neuvostoliiton ajoolta ja nyt kai sitte tekevät uuren pytingin. Ei kukaan nykymailman ihiminen tuu takaasin jos paikat rempallaan. Toivottavasti taso paranoo ja lujaa.
  26.03.2015 11:34:54
Nimi: Tirhee,
Viesti: Kyllä se kevät saapuu Nummiskallekin ja kesä.Hyvä jotta tuo leiriskä saadaan taas toimivaksi.Kaunis paikka kauniin järven rannalla.Vaatii ideoimiskykyä jotta lomalaiset ottavat sen omakseen ja toki muutkin.Elämää kylään, se on tervetullutta.
  24.03.2015 09:35:41
Nimi: Tirhee...,
Viesti: Taas ollahan kohta puolivälis tätäki kuukautta. Kissit mouruaa nurkis ja pääsiäiseenkin on pari viikkua. Sais tulla se pääsiääsvalakiaki muotihin tää kylällä ja leirintäalueella se pääsiäisen alku hartaus siellä mettäs laavulla. Tuli niin juhlallinen tunnelma siellä jotta oikeen.Vanhat perinteet saatais ottaa käyttöhön, ehkä vähän tuunattuna. Jotta tälläästä tällä kertaa.
  09.03.2015 20:18:59
Nimi: Tirhee...,
Viesti: Kyllä oli maharotoon tuulen nujakka yöllä. Ei onneksi menny sähköt eikä oo tieros ,jotta olis puitakaan kaatunut. Eikä lähteny keltää tuvankatto lentohon ,joten suuremmilta vahingoolta vältyttihin tällä kertaa.Nyt on kynttilänpäivä. Tosi hieno ulukoilupäivä kaiken kaikkiaan.Kevättä on jo ilmassa tää mettäkyläs senki jo huomaa ja päivä on pirentynyt aikalailla. Ei tämä mikää mettäkylä ookaa kun nuota pitkiä mäntyjä on ny kaarettu.
  08.02.2015 16:40:59
Nimi: Tirhee...,
Viesti: Kivalta näyttää kun on niin paljon noita isoja puita pois auringon edestä. On tosi valoisaa ja tuo kaunis järvikin pääsee oikeuksiinsa. Koko raitti on kokenut aivan uudenlaista viehätystä.
  06.02.2015 17:26:48
Nimi: Tirhee,
Viesti: Kovasti on puita kaadettu kylän raittilta. Näkyypä järvikin, tämä Suupohjan helmi. Kun vielä nuo pajupuskatkin karsittais ainakin Repolaisen rannasta.
  18.01.2015 10:42:49
Nimi: Tirhee,
Viesti: Tänään tulee kuluneeksi 28v Salakarin palosta.Asia on vieläkin avoin...
  22.08.2014 10:05:14
Nimi: Timo Tuomela, Tampere
Viesti: Onko tietua mikä ihme tossa järvivedessä haisi viikonloppuna kun oli vähän sakiaakin.Pinnassa oli niinkuin levälauttaa mutta en ole ennen nähnyt enkä haistanu moista tuoksua ja saunaskin haisi pahalta. Kyllä se siitä sitten tuulen mukana meni osittain pois ja kun ei sitä eteläpäässä ollut joka kohdassa.
  19.05.2014 10:39:51


‹‹  ‹   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ›  ››
Yhteensä 96 riviä