TYÖLEIRI 2009

- leiriaika 28.6 - 11.7

- Leiri pidettiin kolmen kylän kesken "tasan" ; Muurahainen,  Ikkeläjärvi ja Nummijärvi

- Aikatauluista kylien kesken sovittiin niin, että Muurahainen aloitti leirin 28.6 ja sen osuus päättyy 2.7. Siitä jatkoi Ikkeläjärvi 2.7 - 6.7. Meille jäi leirin lopetus 6.7 - 11.7

- Jokainen kylä keskittyi hieman erilaiseen toimintaan niin, että kokemukset olisivat mahdollisimman monipuoliset. Asiasta keskusteltiin ja lähestulkoon päätettiinkin, mutta yksityikohtia jokainen kylä hioi omassa piirissään.

- Kaupungin edustajakin oli paikalla ja yhteistyö kaupungin osalta toimii mukavassa hengessä - kaikenlaista apua oli tiedossa, myöskin päteviä, leiritoimintaan jo aikaisemmin tutustuneita ja kielitaitoisia avustajia.

- Leiri aloitettiin yhteisellä tutustumistilaisuudella ja lopetettiin yhteiseen lopetukseen. Aloitus oli Muurahaisessa ja lopetus Nummijärvellä. Paikalle tuli molempiin tilaisuuksiin kaikista kylistä edustus. Jokainen esitteli itsensä / kylänsä roolin työleirin aikana. Näin luotiin luottamukselliset suhteet leiriläisiin ja muihin kyliin. Jokainen tiesi mitä tehdä ja asioita oli helpompi junailla kylienkin kesken.